AnasayfaEkolojiYenilenebilir Enerji

24. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İstanbul’da Gerçekleştirilecek

24. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İstanbul’da Gerçekleştirilecek

İstanbul’da 2-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 24. ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansında, enerji ve çevre mercek altına alınacak.

1994 yılından itibaren başarıyla düzenlenmekte olan ve enerji sektöründe konuyla ilgili 14,000 yerli ve yabancı ziyaretçi tarafından düzenli olarak takip edilen ICCI Fuar ve Konferansı’nın 24.’sü geliştirilmiş konu içeriği ile Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı adı altında 02 – 04 Mayıs 2018 tarihlerinde Türkiye’nin ekonomi ve sanayi başkenti İstanbul’da, konum ve kapasite açısından Türkiye’nin en avantajlı mekanlarından biri olan İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Ekran Resmi 2018-05-01 00.26.14

ICCI 2018 Fuar ve Konferansında, dünya enerji sektörü ile ülkemiz enerji sektörüne genel bakış çerçevesinde, Enerjide liberalleşme ve yeniden yapılanma, talep ve arz projeksiyonları, AB Enerji politikaları gibi konuların yanı sıra; Kojenerasyon, Yüksek Verimli Enerji üretim Teknolojileri, Enerji Tesis İşletmeciliği, Yenilenebilir Enerji, Atık Yönetimi, Geri Dönüşüm Sistemleri, Cevre Teknolojileri gibi teknik konulara da hem ulusal hem de uluslararası ölçekte yer verilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak