AnasayfaTeknoloji ve Kalkınma

Kuruluşlar Bu Analiz Programını Kullanıyor

Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Watson Analytics’in gücünden ücretsiz yararlanıyor.

Kar amacı gütmeyen kuruluşlar, yeni finansman kaynakları bulurken ve bu kaynakları korurken diğer yandan programlarının etkisini kanıtlama noktasında her geçen gün daha çok zorlanmaktadır. Günümüzde etkin programların tasarımı, bağışçıların izlenmesi ve gönüllülerin ilgisini çekme kar amacı gütmeyen kuruluşların karşılaştıkları zorluklardan bazılarıdır. Kar amacı gütmeyen kuruluşların kaynaklarını en etkin şekilde kullanılabilmesindeki temel kaynak ise öngörüler ve doğru bilgilerdir.

Watson Analytics, kuruluşların etki analizini geliştirmek, kaynakları optimize etmek, maliyetleri düşürmek ve bağışları ve topluluğa gönüllü katılımı artırma noktasında atılması gereken adımları öğrenmek üzere gerekli öngörüleri edinmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır.

Faaliyetlerin etkinliğini artırmanın yollarını belirlemek için Watson Analytics proje ve faaliyet çıktılarını, bağışçıyı, finansman ve gönüllü verilerini analiz etmek dışında, otomatik veri görselleştirme ve tahmine dayalı analitik ile kar amacı gütmeyen kuruluşların kendi imkanlarıyla verilerinizdeki öngörüleri ve yanıtları keşfetmenizi sağlamaktadır.

Buluttaki bilişsel yetenekler, doğal dilde etkileşim ve kullanımı kolay ara birim kullanıcıların herhangi bir kurulum yazılımı ya da eğitimi olmadan birkaç dakika içinde gelişmiş analitiği kullanabilmesine imkan vermektedir.

Bu olanaktan ücretsiz olarak yararlanabilmek için buraya tıklayabilirsiniz.