AnasayfaAkıllı Kentler

Amsterdam’da Akıllı Şehirler Akademisi açıldı

Amsterdam’da Akıllı Şehirler Akademisi açıldı

Amsterdam Smart City Academy(Akıllı Şehirler Akademisi), çeşitli projeler ve organizasyonlar yaparak şehirleri daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla kuruldu. Akıllı şehirlerin yapımına ve geliştirilmesine katkı sağlamak isteyen kurucular buradaki deneyimlerinden çok şey öğrenileceğini umuyorlar.

Amsterdam Üniversitesi tarafından desteklenen Smart City Academy, deneyim ve bilgileri toplayarak yeni projelerin de etkisiyle çeşitli araştırmalar yaparak akıllı şehirlerin geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyorlar. Profesörler, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan bir ekip akıllı şehir projelerinin başlaması, yönetim, işbirliği ve ölçeklendirme kısımlarında incelemeler yapıyor. Akademi, akıllı şehir araçları ve metodolojileri geliştirerek, olay ve ustalık düzenleyerek ve burada araştırmaların sonuçlarını kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyor.

Sizin de akıllı şehir projeleri hakkında bilgiler zaten mevcutsa ama yeni bir proje geliştirme konusunda eksiklikleriniz varsa bu akademi tam olarak aradığınız yer.

Akıllı Şehirler Akademisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Kaynak