AnasayfaEğitimTeknoloji ve Kalkınma

Bilişim Mucitleri Projesine Eğitmen Olmak İster Misiniz?

Bilişim Mucitleri Projesine Eğitmen Olmak İster Misiniz?

Samsung ve Habitat Derneği tarafından Türkiye’deki mobil yazılım alanındaki girişimleri arttırmak için hayata geçirilen ‘Bilişim Mucitleri’ projesine eğitmek olmak için başvurular başladı.

Bilişim Mucitleri Projesi’nin 28 Kasım – 3 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek toplamda 72 saatlik eğitmen eğitimine Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Bursa, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, İzmir, İstanbul, Trabzon, Malatya, Manisa, Rize ve Samsun’dan yapılacak başvurular değerlendirilecektir. Eğitmen eğitimini 30 kişiyle sınırlı olup eğitim sonunda katılanlara sertifika verilecektir.

Eğitmen eğitimine başvuru yapacak adayların 15-30 yaş aralığında, Java programlama diline hakim, XML ve JSON gibi formatlara hakim ve mobil uygulama ile çalışmalar konusunda fikir sahibi olması gerekmektedir. Eğitmenlerin temel sorumlulukları arasında aldıkları eğitimi yerelde mobil yazılım öğrenmek isteyen gençlerle 64 saatlik müfredat çerçevesinde paylaşmaları ve verdikleri bu eğitimi rapor halinde sunmaları bulunmaktadır.

Son başvuru tarihinin 23 Kasım 2016 olduğu eğitmen eğitimine başvuru yapmak için tıklayınız. 

 

 

 

 

 

Sonraki Yazı