AnasayfaTeknoloji ve KalkınmaEkonomik Kalkınma

Bilişim Zirvesi 7-8 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek

Bilişim Zirvesi 7-8 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek

Bilişim Zirvesi 2017, 7-8 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bilişim Zirvesi’17 Yıkıcı ve Yenilikçi Dijital Ekonomi ana temasında, “REkonomi Başlıyor!”mottosu ile içerisinde; Teknoloji Platformları, Sosyal Buluşma Platformları, Özel Proje konuları olarak aşağıdaki başlıklarla işlenecektir.

Hedef Kitle

Siyasetçiler, iş ve bilişim dünyası liderleri ve yöneticileri, teknoloji üreticileri, satıcıları, bilişim çalışanları, sivil toplum kuruluşları, girişimci ve yatırımcılar, bilim insanları, hukukçu, eğitmen, sağlık uzmanları, akademisyen, sosyolog, psikolog, sporcu, sanatçılar, üretimden sağlığa savunmadan perakendeye tüm işkollarında çalışan yönetici ve uzmanlar, mühendisler vb.nin de buluştuğu Bilişim Zirvesi’17; gündem belirleyen, tartıştıran ve fikir paylaşımda bulunulmasını sağlayan, dijital ekonomiye yeni bir ivme kazandıran kimliğiyle özgün bir kamuoyu oluşturacak.

Ana Tema Konuları

*Dijital Ekonomiye Hazırlık *Eskiyi Yıkmak Doğru mu, Kolay mı, Kazançlı mı? *Eskiyi Yıkmak mı, Sıfırdan Başlamak mı? *Tamamen Yenilikçi bir Ekonomik Model Yaratmak için İpuçları *CEO’lar Yıkıcı Yenilikçi Teknolojiler için Hazır mı? Yeteri Kadar Cesur mu? *Şirketinizde Yıkımı Kim Nasıl Başlatmalı? *Yeni Dijital Ekonomik Sistem: Bağlantılı İş ve Yaşam *Dijital Ekonomide Yeni Rekabet Kuralları *Yıkıcı bir Değişimi Başlatmak, Yönetmek ve Sonuçlandırmak *Yıkıcı Ekonomik Model İçinde İnovasyonu Barındırıyor *Yenilikçi Düşünce Metodolojisini Her Çalışana Yaymak *Yıkıcı Yenilikçiliği Tehditten Fırsata Dönüştürmek *Dijital Ekonominin Girişimci Modelleri *Dijital Müşteri Odaklı Organizasyon İnşa Etmek *Dijital Ekonominin Dijital Liderlerini Yetiştirmek *Dijital Ekonominin Yeni Finans ve Yatırım Modelleri *Türkiye’nin Dijital Ekonomi Vizyonu *Ar-Ge ve İnovasyonun Yıkıcı Rolü

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak