AnasayfaGirişimcilikKadın

BizBizze 2018 Girişimcilik Programı Başvurusu Başladı!

BizBizze 2018 Girişimcilik Programı Başvurusu Başladı!

BizBizze Kadınlar İçin Fikir ve Destek Derneği toplumsal ve ekonomik yaşama aktif bir biçimde katılmak isteyen kadınları güçlendirmek üzere bir yıllık ön hazırlık çalışmasının ardından 2017’de kuruldu. Girişimcilik, İstihdam ve Gönüllülük programlarıyla iş arayan, iş yaşamında güçlenmek, kariyer planında değişiklik yapmak isteyen, iş kurmak isteyen ya da mevcut işlerini iyileştirmek isteyen, gönüllü olarak sivil topluma destek vermek isteyen kadınlara ihtiyaç duydukları desteği sunmayı amaçlıyor.

Bizbizze 2018 Girişimcilik Programı

Girişimcilik programımız, kendi işini kurmak ya da sahip olduğu işi güçlendirmek isteyen kadınları  girişimcinin ihtiyaç duyabileceği destek ve donanımla buluşturmayı hedeflemektedir.

Programın Kapsamı

  • Başvuru
  • İlk Adım Görüşmesi – Rehberlik
  • Eğitim
  • Koçluk
  • Mentorluk
  • Danışmanlık hizmetine erişebilirsiniz

Başvurularınız tarafımızdan değerlendirilecek ardından yapılacak değerlendirme sonrası başvuruların uygun bulunanları kabul edilecektir.

Başvurusu kabul edilen adaylar mesleki eğilim ve kişilik envanteri uygulaması ve yüz yüze görüşme içeren bir ilk adım/ rehberlik sürecinden geçecektir.

Program katılımcıları 2 Mayıs- 7 Haziran 2018 tarihleri arasında BizBizze tarafından hazırlanan  16 gün süren ücretsiz eğitim programına katılacaktır.  BizBizze, program süresi boyunca katılımcıların ihtiyaçlarına yönelik eğitim çalışmaları geliştirecektir.  Mayıs ayı döneminde, dersler ve atölyeler her hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleşecektir. İş fikri bulmaktan, iş fikrini sunulabilir, geliştirilebilir ve para kazanabilir bir modele oturtmaya uzanan bir detayda hazırlanan programda dersler verilecektir. Eğitim içeriği ve ders programı Bizbizze websitesinde ve katılımcılarla birebir, email yoluyla paylaşılacaktır.

Programa katılan kadınlara, ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet üreten ICF Türkiye, vb. kurum ve kuruluşlarla işbirliği geliştirerek ücretsiz danışmanlık, koçluk, mentörlük hizmeti verilecektir.

Son Başvuru: 24 Nisan 2018

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak