Anasayfaİş Fırsatları

Ekoloji Kolektifi Derneği Proje Koordinatörü Arıyor

Ekoloji Kolektifi Derneği Proje Koordinatörü Arıyor

2004 yılından beri ekolojik sorunların çözümü, yerel kapasitenin arttırılması, kent, su, gıda egemenliği ve çevre gibi haklar için çalışmalar yürüten Ekoloji Kolektifi, Ekolojik Haklar Merkezi projesi kapsamında 18 aylık bir süreçte faaliyet gösterecek proje koordinatörü arıyor.

Ekoloji Kolektifi Derneği’nde proje kooordinatörü olmak isteyen adayların iyi derecede İngilizce yeterliğinin bulunması, proje yazma deneyimine sahip olması, araştırma yapabilme yeteneğinin olması, seyahat engelinin olmaması ve kurumsallaşma, ofis yönetimi konularda tecrübeli olması gerekiyor.

Proje koordinatörü olarak dernekte görev alacak adayın derneğin iş takip sürecini koordine etmesi, idari işleri takip etmesi, projeler için raporlama yapması, etkinlikler düzenlemesi, ihtiyaç analizi hazırlaması ve Ekolojik Haklar Merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmesi bekleniyor.

Ekoloji Kolektifi Derneği’nde proje koordinatörü olarak görev almak isteyen adayların 27 Ocak’a kadar özgeçmişlerini, motivasyon mektuplarını ve iki referans bilgisini iletisim@ekolojikolektifi.org adresine göndermeleri gerekmektedir.