AnasayfaTeknoloji

Facebook hedeflerini değiştiriyor!

Facebook hedeflerini değiştiriyor!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg şirketin 2019 için yeni hedeflerini belirledi ve bütün çalışanların katıldığı toplantıda bonus kriter değişikliğini ele aldı.

AdWeek‘in haberine göre, 2019’un ilk yarısında Facebook’un bonus çerçevesini belirleyecek dört hedef ve 2017’nin ilk yarısından beri geçerli olan kriterler arasında temelden bir yönetim farkı olduğu görülüyor.

2019 hedefleri; internet ve Facebook’un karşılaştığı başlıca sosyal konularda ilerleme kaydetmeye devam edilmesini, insanların hayatlarını anlamlı bir şekilde geliştiren yeni deneyimlerin oluşturulmasını ve gelecekteki daha da büyük deneyimler için zemin hazırlanmasını içerirken; 2017’deki kriterler paylaşımın, bağlılığın ve işe yararlığın artırılmasını, ürün kalitesinin artırılmasını, şirketin uzun vadeli yatırımlarında ilerleme sağlamasını içeriyordu.

Bir Facebook sözcüsü bu değişikliğin insanların, internet ve şirketin karşı karşıya olduğu önemli sosyal konularda ilerleme kaydetmeye teşvik edilmesi için tasarlandığını belirtti.

Kaynak