Anasayfaİklim DeğişikliğiKültür - Sanat

“#FILM4CLIMATE Küresel Video Yarışması” – İklim değişikliğine çözüm bul!

“#FILM4CLIMATE Küresel Video Yarışması” – İklim değişikliğine çözüm bul!

Film4Climate Küresel Video Yarışması, iklim faaliyetleri hakkında kısa film veya video hazırlayacak, sürdürülebilir kalkınma için vizyonlarını açıklamaya istekli genç film yapımcılarına çağrıda bulunuyor. Yapımcıların iklim değişikliği benim için ne ifade ediyor, ne tür faaliyetlerle küresel ısınmanın etkilerini azaltabilirim, benim İklim Faaliyetim dünyaya ne mesaj veriyor sorularını kişisel hikayeleri ile anlatması teşvik ediliyor.

Connect4Climate, Dünya Bankası tarafından başlatılan ve İtalya Çevre Bakanlığı ve Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı’nın katıldığı ve bugün 400’den fazla sivil toplum kuruluşu, medya ağı, uluslararası organizasyonlar, üniversiteler ve özel sektörün katıldığı global bir program. İklim değişikliğine karşı Connect4Climate, bu kez görsel medya yoluyla sürdürülebilir çözümler için video yarışması düzenliyor. Yarışma, dünyanın her yerinden insanları nelerin harekete geçirdiğine yer veren, yeni çözüm önerileri sunan ve değişim için insanlara nelerin ilham olduğuna vurgu yapan filmleri bekliyor.

Siz de iklim değişikliğinin size ne ifade ettiğini, iklim değişikliği için çözüm önerilerinizi ve bu konuda dünyaya vereceğiniz mesajı hikayeleştirerek yarışmaya başvurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 30 Eylül 2016

Yarışma hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.