AnasayfaEğitimİş Fırsatları

Genç Hayat Vakfı Eğitim Saha Sorumlusu Arıyor

Genç Hayat Vakfı Eğitim Saha Sorumlusu Arıyor

2008 yılından beri Türkiye’nin farklı noktalarında toplumsal cinsiyet eşitliği, bir arada yaşama kültürü, demokrasi ve insan hakları gibi konularda 11-18 yaş grubuna yönelik eğitimler ve projeler düzenleyen Genç Hayat Vakfı eğitim saha sorumlusu aradığını duyurdu. 

Eğitim Koordinatörü ile birlikte Genç Hayat Vakfı’nın eğitim planlama ve stratejisinden sorumlu olacak eğitim saha sorumlusu; eğitimlerin uygulanması ve raporlanması, geliştirilmesi, yazılması gibi konularda kritik bir rol oynamaktadır. Genç Hayat Vakfı’nın aradığı eğitim saha sorumlusunun aşağıdaki özelliklere sahip olması beklenmektedir: üniversite/yüksek lisans mezunu, çocuklar/gençlerle çalışabilme yeteneği, esnek çalışma saatlerine uyabilme, eğitim yazma/uygulama/tasarlama deneyimi, iyi derecede İngilizce bilmesi.

Genç Hayat Vakfı tarafından yayınlanan eğitim saha sorumlusu ilanına başvurmak isteyen adayların motivasyon mektuplarını ve özgeçmişlerini 16 Aralık Cuma günü saat 17:00’a kadar busra@genchayat.org adresine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Fotoğraf: Genç Hayat Vakfı Fotoğraf Arşivi

Haber: Emircan Kürküt