AnasayfaGirişimcilik

Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne Başvurular Devam Ediyor.

Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne Başvurular Devam Ediyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası Gençlik Vakfı ve Sylvan/Laureate Vakfı’nın düzenlediği Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvurular 25 Eylül’e kadar devam ediyor.

Genç Sosyal Girişimci Ödülleri, Türkiye’de sosyal girişimcilik anlayışının bilinirliğinin arttırılması ve yaygınlaştırılması hedefiyle altı yıldır düzenleniyor. Yarışmaya, 18-29 yaş arasındaki tüm genç sosyal girişimciler başvuru yapabiliyor. Yarışma sonucunda belirlenen 10 proje 3 bin dolarlık maddi destek ve Youthactionnet’in düzenlediğini ‘Küresel Genç Sosyal Girişimcilik’ programına katılma fırsatı yakalayarak ödüllendirilecek.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvuru yapmak isteyen sosyal girişimciler www.bilgiggo.org adresini tıklayarak online olarak başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. İlk değerlendirme 4 Ekim 2016’da yapılacak ve 20 yarı finalist için 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde liderlik, dinamik birebir öğrenme, işbirliği ve gençler arasında vizyon paylaşımı eğitimleri verilecek. İkinci ve son değerlendirmenin 14-18 Kasım 2016’da yapılması ve burada da 10 finalistin açıklanması planlanıyor. 17 Kasım 2016’da ise seçilen 10 sosyal girişimci genç ödüllerini almaya hak kazanacak.