AnasayfaKalkınmaİnsani Yardım

Good4Cast Üçüncü Program ile Yayında: “Bugünlerde İyilik Peşinde Koşmak”

Good4Cast Üçüncü Program ile Yayında: “Bugünlerde İyilik Peşinde Koşmak”

Bilgi Üniversitesi’nde akademisyen ve aynı zamanda sosyal girişimci Doç. Dr. Itır Erhart ve film Yapımcısı-sosyal girişimci Mehmet Sarıca’nın hazırladığı Good4Cast’in üçüncü yayınına Adım Adım Dönem Başkanı-Marka ve İletişim Koçu Kıvanç Ergun konuk oldu. 

Adım Adım’da aktif olarak 74 sivil toplum kuruluşunun yer aldığını ve 82.700 gönüllü koşucunun olduğu belirten Ergun, 685 bin bağışçı ile Adım Adım’ın çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Ergun, Adım Adım bünyesinde bugüne kadar 75.8 milyon Türk Lirası değerinde destek toplandığını ve önümüzdeki dönemde sayının daha da artacağının altını çizdi. 

COVID-19 Pandemisi dolayısıyla herkesin fiziksel izolasyonlarını sağlayarak evde bulunduğuna değinen Ergun, Adım Adım’ın #evdekal hareketsiz kalma diyerek faaliyetlerine online olarak devam ettiğini belirtti. Bu kapsamda, Adım Adım Instagram hesabından uzman gönüllü koşucular tarafından yürütülen yoga derslerinden-yemek atölyelerine; güçlendirme egzersizlerinden-çocuklarla masal okuma etkinliklerine kadar tüm aktivitelerin canlı yayınlar ile takip edilebileceğini söyledi.

Adım Adım Dönem Başkanı Kıvanç Ergun’un konuk olduğu Idemahaber Good 4 Cast dizimizin üçüncü yayınını buradan dinleyebilirsiniz. Good 4 Cast’in tüm yayınlarına Google Podcast, Apple Podcast ve Spotify üzerinden erişebilirsiniz.