AnasayfaGenelÇocuk

Her Hasta Çocuk Cesur Bir Savaşçıdır !

Her Hasta Çocuk Cesur Bir Savaşçıdır !

Toronto’daki SickKids Hastanesi, çeşitli hastalıklarla savaşan çocukları birer savaşçıya dönüştürerek  etkileyici bir filme imza attı. SickKids Hastanesi, “SickKids VS: Undeniable” isimli yeni filmiyle kansere, otizme, kistik fibroza, prematüre doğuma ve kimi zaman da anksiyetenin yarattığı korkuya karşı savaşan cesur çocukları başrole taşıyor.

Hastane ve sağlık alanındaki reklam filmlerinin çoğunluğunda duygulandırıcı temalarla seyirci yakalanmak istenirken “SickKids vs Undeniable” filmi, damarlarımıza adrenalin pompalayarak tezahürat yapmamızı sağlayan coşkulu bir reklam.

Yaşadıkları sağlık sorunlarının üstesinden gelmek için mücadele eden çocuk baş kahramanları konu edinen reklam filminde, pek çoğumuzun tahayyül edemeyeceği engelleri aşarak hayatına devam eden çocukları görüyoruz.

Kanada’da 18 yaş altı çocuklara hizmet sağlayan SickKids Hastanesi’nin yeni reklam filmi SickKids VS: Undeniable; yaşadıkları hastalıklara rağmen yılmadan savaşıp azmini sürdüren cesur çocukların birer kahraman olarak tasvir edilmesi öyküsüne dayanıyor.

5

3

1

4