AnasayfaKalkınma Gündemi

İnsani Gelişme Zirvesi İstanbul’da Düzenlenecek

İnsani Gelişme Zirvesi İstanbul’da Düzenlenecek

İnsani Gelişme Vakfı (İNGEV) Türkiye’de insani gelişme alanında farkındalığı ve  sosyal kapsamı arttırmak için 25 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Swissotel’de Act Human İnsani Gelişme Zirvesi’ni düzenleyecek.

Kamu, özel sektör ve sivil toplumdan farklı paydaşların katılımıyla gerçekleşecek olan Act Human İnsani Gelişme Zirvesi’nin sloganı “İşimiz, Markamız, Hepimiz İçin: Daha Fazla İnsan” olarak belirlendi. Zirve, insani gelişim konusunu kamu, özel sektör ve sivil toplum bakış açılarıyla tartışmaya açmayı hedefliyor.

13:30’da etkin sivil toplum örgütlerinin ve şirketlerin bulunduğu mini fuar ile başlayacak zirvenin açılış konuşmasını İNGEV Başkanı Vurak Çakır gerçekleştirecek. Çakır’ın konuşmasının ardından The Coca Cola’nın CEO’su Muhtar Kent sosyal şirket kavramıyla ilgili değerlendirmelerde bulunacak. The Economist dergisinden Emma Duncan’ın insani gelişmenin şekillenmesinde şirketlerin rolü üzerine yapacağı konuşma saat 14:50’de başlayacak.

UNDP Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktörü Marcos Neto, mini fuar alanından yapılacak canlı bağlantılardan sonra sürdürülebilir kalkınma hedefleri ve iş dünyası üzerine bir konuşma yapacak ve daha sonra Sapiens kitabının yazarı Yuval Noah Harari 21. yüzyılda insani gelişmeyi dinleyicilerle paylaşacak.

Art Human İnsani Gelişme Zirvesi programına ulaşmak için tıklayınız. 

Zirve’ye katılım yapmak için tıklayınız.