AnasayfaYenilenebilir Enerji

Küba Sürdürülebilir Enerji Zirvesi 30-31 Ocak 2018 tarihlerinde Havana’da

Küba Sürdürülebilir Enerji Zirvesi 30-31 Ocak 2018 tarihlerinde Havana’da

Sürdürülebilir Enerji Zirvesi, Küba Cumhuriyeti Enerji ve Maden Bakanlığı ile Avrupa Birliği ortaklığında 30- 31 Ocak 2018 tarihinde Havana PABEXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Bu zirve, Grupo Empresarial PALCO ve Fira Barcelona Internacional tarafından Havana’daki Pabexpo Sergi Merkezi’nde düzenlenen Küba Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ticaret Fuarıyla eş zamanlı yapılacak.

Küba, Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Enerji Verimliliği Geliştirme Perspektifi’ne bağlı olarak 2030 hedeflerini gerçekleştirmek ve yeni yatırım fırsatları oluşturmak için yabancı yatırımcıları bu zirveye çağırıyor. Devlet politikasına yön verenler, enerji şirketleri (üreticiler ve teknoloji sağlayıcıları ve geliştiricileri, yatırımcıları da dahil olmak üzere) finansörler, Avrupa Birliği’ne üye devletler ve uluslararası örgütlerin de katılacağı zirvede rüzgar enerjisi, fotovoltaik, hidro enerji ve biyokütle alanlarında yenilenebilir enerji fırsatları konuşulacak.

Küba yetkili makamları, enerji ve dış yatırım politikalarını sunarken Avrupa Birliği’nden üyeler de Avrupa tecrübelerinden edindiği teknolojileri sergileyecek ve mevcut finansman araçlarını sunacak.

Kaynak