AnasayfaTeknoloji ve KalkınmaSosyal Sorumluluk

Küçük Dostlarımız için ‘S.O.S Pets’ Yayınlandı

Küçük Dostlarımız için ‘S.O.S Pets’ Yayınlandı

Evcil hayvanlarımız için geliştirilen S.O.S Pets uygulaması evdeki ve sokaktaki dostlarımızı sahiplendirme, kayıp ya da acil müdahale gerektiren durumlar için yardım bulma imkanı içerir. Ayrıca kullanıcılar, uygulama sayesinde en yakın veteriner kliniğine ulaşabilmektedirler.

S.O.S Pets uygulamasını kullanmak için Facebook hesabınız ya da yeni bir kullanıcı adi ve şifre ile S.O.S Pets profilinizi oluşturabilirsiniz. Konum servislerini kullanarak size en yakın veterinerleri liste halinde görebilir, telefon numaralarına ve adreslerine ulaşabilir hatta haritalar bölümünü kullanarak yol tarifi alabilirsiniz.

Adsız

Uygulamanın S.O.S. bölümünde evcil hayvanınızı sahiplendirmek, kayıp ilanı vermek ve yardım için evcil hayvanınızın fotoğrafını çekip sisteme yükleyerek ona yeni bir yuva bulabilir, küçük dostunuzun bulunmasını sağlayabilir ve diğer yardımlara ulaşabilirsiniz. Uygulama ayrıca sadece sahiplendirme değil sokakta yaralı veya hasta olarak gördüğünüz küçük dostlarımıza yardım bulma imkanı da sunmaktadır.

Uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirmek için tıklayınız.