AnasayfaGirişimcilikDezavantajlı Gruplar

Gıda Girişimcileri, L.I.F.E’ın Ürünleri Etkinliği’ne Katılanları Lezzetli Yemekleriyle Büyüledi!

Gıda Girişimcileri, L.I.F.E’ın Ürünleri Etkinliği’ne Katılanları Lezzetli Yemekleriyle Büyüledi!

L.I.F.E. (Livelihoods Innovation through Food Entrepreneurship – Gıda Girişimciliği İle Yenilikçi Geçim Kaynakları), sınırları ortadan kaldıran, farklı toplulukları kaynaştıran, farklı kültürlerden bireyleri tek bir masada buluşturan bir gıda girişimciliği projesidir.

Bu proje kapsamında projenin eski ve yeni katılımcılarının birbirinden farklı ürünlerini sunmaları, iş fikirlerini paylaşmaları ve yeni ortaklıklar geliştirilebilmeleri adına “L.I.F.E’ın Ürünleri” adlı etkinlik, 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul Inogar’da gerçekleştirildi.

Oldukça keyifli geçen sohbet ve ziyafet gününde 40 kişiden oluşan Suriyeli, Türk, Yemenli girişimciler ürünlerini gıda, basın – yayın ve sivil toplum sektörü temsilcilerine tanıtma imkanı buldu. İstanbul’daki INOGAR Kuluçka Merkezi’nde yürütülen L.I.F.E Projesi’nin uluslararası partnerleri de etkinliğe katılım gösterdi. Etkinlik esnasında davetliler ev yapımı fıstık ezmesinden, Suriye usulü içli köfteye, topraksız tarım ile yetiştirilen mikro yeşilliklerden, glutensiz keklere uzanan geniş bir ürün tadımı fırsatı yakalamış oldular.