AnasayfaGenel

Originn’den Yeni Bir Çevrim İçi Atölye!

Originn’den Yeni Bir Çevrim İçi Atölye!

İzmir’de yaşayanlara co-working offices (ortak-çalışma alanı/ofisi) imkanı sunan Originn, sadece verdiği ofis hizmetiyle kalmıyor  seramik kursundan yogaya, kitap kulübünden film seçkilerine birçok etkinlik ve atölye de düzenliyor.

11-18 Aralık tarihleri arasında çevrim içi platformlar aracılığıyla düzenleyecekleri Müşterek Yaratım (Co-Creathon) Atölyesi de onlardan biri. 

Müşterek üretim kültürü için bireylerin kendilerinin ve çevrelerinin farkında olması gerektiğine dikkat çeken etkinliğin de yegane amacı bu farkındalığın yaratılması için düşünce sürecinin de görünür olması. 

Atölye boyunca, Afet Platformu’nun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda belirlenmiş bir problem üzerine ortak bir akıl ve fikirler geliştirilmesi, yaratıcı çözümler bulunması amaçlanıyor.  

Bu doğrultuda atölyeye katılanlar; iletişim, iş birliği, eleştirel düşünme ve yaratıcılığı temel alan Tasarım Odaklı Düşünme aracını kullanarak farklı disiplinlerden gelen katılımcılar ile bir araya gelme imkanı yakalamış olacaklar.

Atölye katılımları sınırlı sayıda olacak olup, son başvuru tarihi 10 Aralık saat 12.00dır. Katılım sonuçları 11 Aralık günü mail yoluyla iletilecektir.

Katılımcılara atölye sonunda Originn ve Afet Platformu tarafından sertifika verilecektir.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve başvuru için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Bu etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz info@originn.com.tr  adresinden kendilerine ulaşabilirsiniz.

 Originn ile ilgili daha fazla bilgi almak ve diğer etkinlikleri incelemek için https://www.originn.com.tr  adresinden sitelerini inceleyebilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: