AnasayfaGenelEğitim

Proje Okulu, 4-5 Mayıs tarihlerinde İzmir’de “Proje Yazma Eğitimi” düzenliyor!

Proje Okulu, 4-5 Mayıs tarihlerinde İzmir’de “Proje Yazma Eğitimi” düzenliyor!

Proje Okulu, 4-5 Mayıs Tarihlerinde İzmir’de Proje Yazma Eğitimi düzenliyor.

İzmir’de başlatılan ‘Sosyal Finansman ve Proje Yazımı Eğitimi’ serisi ilk eğitimiyle katılımcılarını bekliyor.

Sosyal finansman alanında uzmanlaşmak isteyen gençlik çalışanları, aktivistler, yeni mezunlar ve eğitimini sürdürmekte olan öğrenciler için hazırlanan eğitim içeriği, uygulamalı atölyeler ve uygulanmış örnekler ile gerçekleştirilecektir. Eğitimin süresi 2 gün ( 8 + 8 saat ) olarak planlanmıştır.

Proje Okulu Proje Yazma Eğitimi, katılımcıların sosyal finasmana erişimini ve finansman kaynaklarını kullanabilmelerini sağlamak için tasarlanmış bir eğitimdir. Bu eğitimi alan katılımcılar proje tasarımı ve fon kaynaklarını yönetebilme becerisi kazanacaklardır. Uluslararası fon ve hibe kaynakları hakkında teknik ve uygulama bilgisine sahip olurken, aynı zamanda ulusal ve yerel fon kaynaklarını öğrenerek yakından tanıma şansı yakalayacaklardır. Günümüzde sosyal konularda harekete geçmek isteyen, hatta uluslararası fon kaynakları ve yönetimi konularında kariyer planı yapan aktivistler sektöre ve topluma yenilikçi ve etkin proje ürünleri sunabileceklerdir.

Bu eğitimde katılımcıların mevcut proje fikirlerini değerlendirebilmelerini ve hayata geçirmelerini teşvik edilmeleri de amaçlanmaktadır. Eğitimi alan katılımcılar etkin, sonuç odaklı ve sürdürülebilir proje fikirleri ile başarılı örnekler geliştirebileceklerdir.  Aşağıda başlıklar halinde eğitimin çıktılarını bulabilirsiniz.

Eğitim sonunda katılımcıların elde edeceği kazanımlar;

  • Sosyal yatırım  fonları hakkında genel bilgi sahibi olmak,
  • Sosyal finansman alanında küresel, AB ve Türkiye’deki aktörleri tanımak,
  • Proje Döngüsü Yönetimi alanında yetkinlik kazanmak,
  • Proje sonrasında orta ve küçük ölçekli bir hibe için başvuru metotlarını öğrenmek,
  • Proje yönetimi için gerekli süreçleri tanımak,
  • Katılımcılar için en az bir proje tasarımı sürecinde ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlanacaktır.

Eğitime katılmak isteyenler başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirler. Ayrıca info@egekal.com adresine de katılım için mail atabilirler.