AnasayfaEğitimSürdürülebilirlik

REC Türkiye Ve Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı Başvuruları Başladı

REC Türkiye Ve Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı Başvuruları Başladı

Bölgesel Çevre Merkezi (REC Türkiye) ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından kurumların sürdürülebilirlik çalışmalarını yaygınlaştırmalarını sağlamak için hazırlanan eğitimler içeren Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı başvuruları başladı.

Sürdürülebilir Kalkınma Akademisi kapsamında Avrupa ülkelerinde uygulanan eğitim programlarının içeriğiyle ve deneyimiyle sunulan Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı ile özel sektördeki kurumların sürdürülebilirlik çalışmalarını ve stratejilerini geliştirmelerine yönelik eğitim verilmesi hedeflenmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi iş birliği ile verilen eğitimin içeriğinde ‘Kurumsal Sürdürülebilirliğin Temelleri’ ve ‘Kurumsal Sürdürülebilirliğin Uygulanması’ olmak üzere 2 farklı eğitim verilecektir.  Program kapsamında eğitim, ulusal ve uluslararası alanda alanında uzman eğitimcilerden ve tecrübeli katılımcılar tarafından verilecektir.

Ayrıca, program dahilinde katılımcılara interaktif çalıştaylar, müzakere eğitimleri ve farklı yöntemlerle katılımcıların aktif olmalarını sağlayacak stratejiler sunulacaktır. Toplam 16 dersten oluşan 48 saatlik program içerisinde “cafe dialogue” adı verilen sohbet havasında geçen toplantılar bulunduracak ve katılımcılara saha ziyaretleri için olanak sağlayacak.

Detaylı Bilgi ve Başvuru Forumu İçin Tıklayınız.

Kaynak