AnasayfaSürdürülebilir KalkınmaKalkınma Gündemi

Sürdürülebilirlik Liderleri Burada Buluşuyor

Sürdürülebilirlik Liderleri Burada Buluşuyor

Sürdürülebilirlik üzerine GRI Küresel Konferansı, 18-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Hollanda’da gerçekleştirilecek.

Global Reporting Initiative (GRI – Küresel Raporlama Enstitüsü), GRI Küresel Konferansı’nın beşincisini, 18-20 Mayıs 2016 tarihlerinde Amsterdam RAI Centre’da (Hollanda) düzenliyor. Konferansa, sürdürülebilirlik alanından dünya çapında 2000 kadar liderin katılım sağlayacağı öngörülüyor.

Kurumsal sürdürülebilirlik alanında şeffaf ve hesap verebilir bir ekonomiyi hayata geçirmek için çalışan kar amacı gütmeyen, küresel bir girişim olan GRI bu konferansla; sürdürülebilirlik alanında yaşanan sorunlara çözüm arama, liderler arasında gerçekleştirilecek olan oturumlarda deneyim paylaşımında bulunma, küresel piyasalara yönelik hizmet ve ürün açılımında bulunma, GRI’nin küresel iletişim ağına ve sürdürülebilirlik liderlerinin girişimlerine erişim imkanına sahip olma, özel oturumlarda GRI ile fikir paylaşımında bulunma ve katılımcıların kendi ülkeleri için en verimli uygulamaları sergileme imkanı sunuyor.

Konferansa dair detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için mine@kiymetiharbiye.com veya +90 212 279 13 13’ten Mine İzmirli’ye ulaşabilirsiniz.

GRI2016-Infographic