AnasayfaEğitimGöç ve Mülteciler

Suriyeli yenilikçileri desteklemek için “Dijital Adımlar Bursu”

Suriyeli yenilikçileri desteklemek için “Dijital Adımlar Bursu”

Dijital Adımlar Bursu, Suriyeli yenilikçilerin  dijital beceriler kazanmalarına ve etkilerini artırmaya olanak sağlayan Suriyeli organizasyonları veya girişimleri destekleyen bir burs programıdır.

Eğer siz de Suriyeliyseniz  veya barışçıl değerler ve çeşitliliği teşvik etmek, şiddete karşı savaşmak, engelleri yıkmak, Suriyelileri dünyayla bağlamak, insanların Suriye’yi nasıl gördüklerini değiştirmek ve sürdürülebilir iş olanakları yaratmak için çalışıyorsanız bu burs programından faydalanabilirsiniz. Çünkü bu program sayesinde daha stratejik bir şekilde teknoloji ve iletişimi tanıtan somut bir girişim başlatmanıza yardımcı olan 9 aylık bir burs almanıza olanak sağlanacak.

Başarısızlık dönemlerinde, hepimiz yenilikçi oluruz. Fikirlerin var, büyümelerine yardımcı olmak istiyoruz.

9 aydan uzun süredir, sizinle bir teknoloji veya iletişim aracı veya süreci tasarlamak, test etmek ve denemek için somut bir girişim başlatacağız. Size dört şekilde destek vereceğiz.

Eğitim

Eğitim programında katılımcılar, katılımcı metodolojiler, kullanıcı odaklı tasarım, stratejik iletişim, yaratıcı yöntemler ve çatışma duyarlılığı üzerine bir hafta sürecek eğitim kursu için bir araya gelecekler.

Mentörlük 

Her organizasyona ya da inisiyatife, proje yönetimi desteği, teknik danışmanlık ve uygulamalı problem çözümü sağlayan lider bir mentör atanacak. Ayrıca bu lider rehberler, kardeşlik bileşenlerinin geri kalanını tutan yapıştırıcı görevini üstlenecek.

Antrenörlük 

Her organizasyon veya girişim, çalışmalarıyla ilgili beceri veya tecrübeye sahip dört antrenörle eşleştirilecek. Koçlar soruları keşfetmek ve tavsiyeler paylaşmak için burs programı boyunca dört saatlik bir görüşme teklif edecek.

Finansal destek 

Kardinaller, girişimlerinin teknik uygulama maliyetlerinden bazılarını karşılamak için maddi destek alacaklardır. Tam finansman miktarı, bir inisiyatifin özel ihtiyaçlarına bağlı olarak, vaka bazında belirlenecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.