Anasayfaİş Fırsatlarıİnsan Hakları

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi İdari Asistan Arıyor

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi İdari Asistan Arıyor

Dünya’nın farklı bölgelerinde insan haklarına saygı gösterilmesi ve insan hakkı ihlallerini engellenmesi için çalışmalar yürüten Uluslararası Af Örgütü’nün Türkiye Şubesi İstanbul ofisinde 2 Ocak 2017’den itibaren görev yapacak idari asistan aradığını duyurdu.

Uluslararası Af Örgütü’nde çalışmak isteyen adayların en az üniversite mezunu olması, iyi derece İngilizce bilmesi, ofis programlarına hakim olması ve daha önce benzer pozisyonda çalışması beklenmektedir. İdari asistanın görev alanları arasında yasal prosedürler (derneğin resmi defterlerini tutma, resmi yazışmaları takip etmek vb.) bulunmakla birlikte personel işlerinin yürütülmesi, ofis gönüllülerinin oryantasyonunu gerçekleştirmek ve ofis malzemelerin satın almalarını gerçekleştirmek gibi idari sorumluluklara da sahip olacaktır.

İdari asistanlık pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların fotoğrafsız Türkçe ve İngilizce cvlerini, Türkçe niyet mektubu ile ik@amnesty.org.tr adresine mail konusuna Ref: İA1601 yazarak 20 Kasım 2016 saat 24:00’a kadar iletmeleri gerekmektedir.

Detaylı iş ilanına ulaşmak için tıklayınız.