AnasayfaGirişimcilikSürdürülebilirlik

WorldSEP Hackathon 6-9 Ekim’de Düzenlenecek

WorldSEP Hackathon 6-9 Ekim’de Düzenlenecek

WorldSEP (World Sustainable Entrepreneurs Platform) sürdürülebilirlik ile ilgili fikirlerin geliştirilmesini hedefleyen ve Türkiye’de sürdürülebilir girişimciliği aktifleştirme, yaygınlaştırma ve bu alanda etkinlikler düzenlemeyi amaçlayan sürdürülebilir bir kuluçka merkezidir.

WorldSEP tarafından 7-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirilecek WorldSEP hackathon/ideathon sürdürülebilir bir dünya için yenilikçi iş fikirlerinin üretimine katkı sağlayacak. Sürdürülebilir çevre, toplum, enerji ve ulaşım gibi konuları kapsayan proje fikirleri iki günlük süre içerisinde sunulacak ve kazanan proje 27-29 Ekim’de World Sustainable Energy Institute (Dünya Sürdürülebilir Enerji Enstitüsü) tarafından Viyana’da düzenlenecek uluslararası panelde sunulma imkanı yakalayacak. Ayrıca, ödüle layık görülen projeler Teknopark İstanbul ve ODTÜ Teknokent’teki ofis imkanlarından 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Sürdürülebilirlik ile ilgilenen öğrenci, danışman, mentor, girişimci ve yatırımcıların başvuru yapabileceği WorldSEP hacathon’a başvuru yapmak için tıklayınız.