Anasayfaİş Fırsatları

Y-PEER Türkiye Eğitim Koordinatörü Arıyor

Y-PEER Türkiye Eğitim Koordinatörü Arıyor

Sağlıkta Genç Yaklaşımlar Derneği tarafından Eğitim Koordinatörü aranıyor.

Sağlıkta Genç Yaklaşımlar Derneği (Y-PEER Türkiye), Genç Mültecileri Destekleme Projesi için tam veya yarı zamanlı çalışacak Eğitim Koordinatörü arıyor. Proje, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Ofisi ortaklığında gerçekleştirilecek. Eğitim Koordinatörünün çalışmaları Ankara’da, Sağlıkta Genç Yaklaşımlar Derneği Merkezi’nde yürütmesi bekleniyor.

Proje; Ankara, Hatay Kırıkhan ve Diyarbakır merkezde bulunan 18-30 yaş arasındaki Suriyeli genç mültecilerin topluma uyum sağlamaları ve bunun sivil alanda gençlik ve insani yardım çalışmalarına yardımcı olması hedefleniyor.

Eğitim Koordinatörlüğü’ne başvurmak için gereken şartlar ise şunlar: bir motivasyon mektubu ile başvuru yapmak; üniversite mezunu olmak,  en az bir yıl gönüllü veya profesyonel olarak bir sivil toplum kuruluşunda çalışmış olmak, Akran Eğitimi ve Yaygın Eğitim modelleri hakkında bilgi sahibi olmak; MS Office programları, internet ve sosyal medyayı etkin biçimde kullanmak; iyi düzeyde İngilizce bilmek ve erkek adaylar için askerlik muafiyeti veya tecili bulunması.

Başvuruların 10 Ocak 2017 tarihinde, saat 17:30’a kadar simgesonmez@sagliktagencyaklasimlar.org adresine özgeçmiş ve motivasyon mektubu gönderilmesi bekleniyor.