Anasayfaİş Fırsatları

Yuva Derneği İletişim Sorumlusu Arıyor

Yuva Derneği İletişim Sorumlusu Arıyor

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Yuva Derneği İstanbul ofisinde çalışacak İletişim Sorumlusu arıyor.

Türkiye’de yetişkinlerin eğitimi, yaşam boyu eğitim, yoksulluğun ortadan kaldırılması ve sürdürülebilir kalkınma üzerine farklı projeler gerçekleştiren yuva derneği iletişim koordinatörlüğüne bağlı olarak çalışacak iletişim sorumlusu aradığını duyurdu.

İletişim sorumlusunun temel görevleri arasında derneğin iletişim kanallarının yönetimi ve iletişim ile ilgili materyallerin hazırlanması bulunuyor. İstanbul Koşuyolu Merkez Ofiste 12 ay ya da daha fazla süreyle görev alacak iletişim sorumlusu Ocak 2017’de göreve başlayacak.

Derneğin iletişim listesinin hazırlanması, e-bülten gönderimi, kapasite geliştirme çalışmaları, iletişim bütçesinin hazırlanması, sosyal medya içeriklerinin hazırlanması gibi alanlarda çalışmalar yürütmesi beklenen iletişim sorumlusunun üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması ve en az ilgili alanlarda 3 yıl deneyimli olması beklenmektedir.

İletişim sorumlusu olarak Yuva Derneği’nde görev yapmak isteyen adayların özgeçmişlerini ve motivasyon mektuplarını 31.12.2016 tarihine kadar ik@yuva.org.tr adresine yollamaları gerekmektedir.