AnasayfaGenel

KOBİ liderliğindeki ortaklık projeleri için Açık Çağrı!

KOBİ liderliğindeki ortaklık projeleri için Açık Çağrı!

18 aylık kapsamlı bir iş geliştirme programı ile desteklemek için döngüsel ve sürdürülebilir bir şekilde 28 KOBİ liderliğindeki uluslarötesi proje aranıyor. Temmuz 2022 – Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Ortaklık başına 10.275 € tutarında bir finansman tahsisi vardır. Bu açık çağrı, moda endüstrisini daha döngüsel veya sürdürülebilir kılacak bir ürün veya hizmet için bir iş fikri üzerinde çalışan projeler bulmayı amaçlıyor. Uygulamalar, konsept veya yaratıcı aşamanın ötesine geçmeye çalışan, çözüme dayalı bir işe doğru ilerlemeye hazır projelerden oluşması beklenmektedir.

Küçük ama Mükemmel Biçimlendirilmiş hızlandırıcı programı (The Small but Perfectly Formed), KOBİ’lere ve ortaklarına endüstri uzmanları tarafından hazırlanan kapsamlı bir iş geliştirme programı sunacaktır.

Program; adil, güvenli, temiz, adaletli ve döngüsel bir geleceğin moda endüstrisi için bilgi, içgörü ve çözümleri paylaşan 28 seçilmiş uluslarötesi proje arasında işbirlikçi bir uygulama topluluğu oluşturacaktır.

Bireysel olarak uygunluk kriterleri, proje teklifinin uygunluk kriterleri, seçim kriterleri ve çağrı hakkında daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.  

Hemen başvurun! 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: