AnasayfaKalkınmaEkonomik Kalkınma

Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ 2023) 27-30 Nisan Tarihleri Arasında Gerçekleşti

Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ 2023) 27-30 Nisan Tarihleri Arasında Gerçekleşti

Capital, Ekonomist ve Start Up tarafından 2012 yılından beri düzenlenen, Türkiye’nin en önemli iş ve ekonomi buluşması olan Uludağ Ekonomi Zirvesi bu yıl 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Sapanca’da NG Enjoy Otel’de düzenlendi. Hızla değişen dünya ve Türkiye gündemine dair iş ve fikir liderlerini bir araya getiren Zirve, “Yeni nesiller için yarını şekillendirecek politikalar ve iş stratejileri” temasıyla gerçekleşti. Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’nin konuşması sonrası başlayan panellerde iş, ekonomi ve siyaset dünyasının fikir liderleri, Cumhuriyetin 100. yılı odağında konuşmalarını yaptı.

“100. Yılında Türk İş Dünyası İçin Gelecek Modeli: Amaç Odaklı Liderlik Ve Strateji” oturumunda, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında iş dünyasının stratejileri ve genç nüfusla Türkiye’nin fırsatlar merkezine dönüşümü ele alındı. Moderatörlüğünü Deloitte Türkiye CEO’su Başak Vardar’ın yaptığı oturuma; Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı katıldı.

Doğan Holding ile ‘yeni nesil’ seslerini iş dünyasına duyurdu

‘Yeni nesil’ odağında yapılan zirvede, paneller arasında gençlerin sesini iş dünyasına duyurmasına da fırsat verildi. Öğrenci, çalışma hayatına atılan ve STK temsilcisi olan 13 gencin konuşmalarının olduğu videolar gün boyunca panel aralarında yayınlandı. Böylece gençler yorum, istek ve değerlendirmelerini iş dünyasının fikir lider ve önderleriyle paylaşma şansı yakaladı.

ZİRVE’DE ‘TEK DÜNYA, ORTAK GELECEK’ BAŞLIĞI ALTINDA, 2 GÜN BOYUNCA 12 FARKLI PANEL GERÇEKLEŞECEK, SORUNLARA ÇÖZÜMLER ARANACAK

Uzman ekonomist ve fikir önderlerinin bir araya geleceği Zirve’de bu yıl 1. panelde “Global Fırsatların Geleceği”, 2. panelde “Sosyal Yatırım: Yeni Nesilleri Geleceğe Hazırlamak”, 3. panelde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İş Yaşamı ve Refaha Katkıları”, 4. panelde “100. Yılda İş Dünyası İçin Gelecek Modeli: Amaç Odaklı Liderlik ve Strateji”, 5. panelde “Savunma Sanayinde Değer Yaratan Yenilikler” ve 6. panelde “Liderlerin Gündemi: Sürdürülebilirlik” konu başlıkları yer alacak.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: