AnasayfaGıda

BOLD Atelier Gıda Tasarım Stüdyosu ile Kent Kimliğini Düşünmek

BOLD Atelier Gıda Tasarım Stüdyosu ile Kent Kimliğini Düşünmek

Ege İhracatçılar Birliği’nin İzmir Swiss Otel Grand Efes’te 24 Mayıs 2016 tarihinde düzenleyeceği 4. Uluslararası Gıda AR-GE Proje Pazarı etkinliği gıda sektörü üzerine çalışan pek çok önemli şirketi, kurumu ve akademisyeni bir araya getirecek.

Proje Pazarı etkinliğinde gerçekleşecek paneller ve konferansların odak noktalarından bazıları şu şekilde: gıda sektöründeki inovatif gelişmeler, arge çalışmalarından dünya örnekleri, ambalaj sektöründeki trendler ve değişen tüketici tercihleri. Tüm bunların yanı sıra, 24 Mayıs günü saat 16:00’da başlayacak BOLD Atelier Gıda Tasarım Stüdyosu etkinliği Proje Pazarı’na farklı bir dinamik kazandırmak amacıyla gerçekleştirilecek.

BOLD Atelier Gıda Tasarım Stüdyosu’ndan Merve Kurt ve Egemen Tamcı tarafından yapılacak konuşmanın temasını ‘Kent kimliği üzerinden gıda tasarımı ve Gastronomi turizminde gıda tasarımın yeri’ oluşturacak. BOLD Atelier Tasarım Stüdyo’su yaratıcı fikirlerin gıda ürünlerine, yeme içme deneyimine, gıda markalarına entegre edilmesi için çalışan bir atölye olma özelliği taşımaktadır. Yaratıcı fikirler sadece gıda ürünlerine özelleşmiş olmasından dolayı BOLD Atelier Türkiye’deki tek gıda tasarım atölyesi olarak faaliyet göstermektedir.

4. Uluslararası Gıda AR-GE Proje Pazarı’na katılım ücretsiz olup, online kayıt yapılması gerekmektedir.