AnasayfaEğitim

Türetim Ekonomisi Konferansı 29-31 Mayıs’ta Kadir Has Üniversitesi’nde Gerçekleşecek

Türetim Ekonomisi Konferansı  29-31 Mayıs’ta Kadir Has Üniversitesi’nde Gerçekleşecek

Dünyada ilk kez Türkiye’de gerçekleşecek olan Türetim Ekonomisi Konferansı IPEC2024, 29 – 30 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek.

Konferans, Türetim Ekonomisi ve yeni bir sürdürülebilir ekonomik vizyona odaklanacak. Küresel ekolojik ve sosyal değişimin gerekliliği, hatta kaçınılmazlığı tartışılacak, çözüm önerileri sunulacak. IPEC2024, alternatif bir ekonomik sistem ve sürdürülebilir gelecek üzerine odaklanacak ve Türetim Ekonomisi konusundaki yenilikçi düşüncelerin paylaşılmasına olanak sağlayacak.

Türetim Ekonomisi Konferansı’nın ortakları arasında Ashoka Türkiye, Atölye, Doughnut Türkiye, Good4Trust.org, Good Money Lab, İmece, INOGAR, Mikado, Onarım Atölyesi, PlumeMag, Sosyal Ekonomi, World Fair Trade Organization, Yekpare, Yeşil Düşünce Derneği, Vegan Sofralar ve gibi önemli kurumlar yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanından ve Türkiye’den birçok uzman isim konferansta bilgi ve deneyim paylaşımı yapacak. Ana konuşmacıların yanında ortaklarlarla birlikte sektördeki farklı kişi ve kurumların bakış açıları, dinleyicilere ilham verecek. Panellerde yer alacak bazı konuşmacılar ;

Dünyanın dört bir yanından ve Türkiye’den birçok uzman isim konferansta bilgi ve deneyim paylaşımı yapacak. Konuşmacılar arasında Dr. Ali Ercan Özgür, PhD (IDEMA- International Development Management, İhtiyaç Haritası & INOGAR Kurucu Ortağı), Prof. Dr. Itir Erhart (INOGAR Yönetim Kurulu Üyesi), Özge Doruk (Yeşil Düşünce Derneği Proje Koordinatörü), Constanza Hepp (Constanza Human Ecology Kurucusu), Ekin AL (Onarım Atölyesi Kurucusu), Ayşe TURUNÇ KANKAL (International Labour Organization Canlılık Uzmanı), Merve Kavas (Yekpare Direktörü), Izabela Erşahin (bebemoss.com Kurucusu), Ezgi Özkök Sefer (Ashoka Türkiye Ülke Direktörü), Berivan Elis (Impact Hub Ankara Kurucu Ortağı), Gozde Sekercioglu (İyiki.co Kurucusu), Serhan H. Süzer (Temel İhtiyaç Derneği Kurucusu), Burcu Arikan (İyiEkim Kurucusu) ve Serra Titiz (Mikado Consulting Kurucusu) ve daha birçok isim bulunuyor.

Geleceğin ekolojik ve sosyal açıdan adil ekonomik vizyonunu şekillendirmede rol oynayacak olan konferans katılımcılarını bekliyor. Konferansla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve ücretsiz katılım kaydı yaptırmak için https://2024.turetim.org sayfasını ziyaret edilebilirsiniz

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: