AnasayfaGenelAfetler

Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılık Programı Başladı!

Sağlam KOBİ Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılık Programı Başladı!

IDEMA, Google, Youth Business International (YBI) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğinde yürütülen Acil Durum Müdahale ve İyileşme Programı dün gerçekleşen ilk webinar ile başladı.

Dijital Pazarlama Uzmanı Devrim Ekmekçi’nin sunumuyla gerçekleşen “KOBİ’nizin Dijital Varlıkları Değişen Şartlar İçin Yeterli mi?” başlıklı webinara yüzlerce KOBİ işletmecisi katıldı. “Google Benim İşletmem” dahil olmak üzere birçok konuda KOBİ işletmecilerini bilgilendiren Ekmekçi, katılımcılardan gelen soruları da sunum sırasında sık sık cevapladı.

KOBİ’lerin COVID-19 salgınına karşı acil durum müdahale ve iyileşme kapasitelerinin gelişimine destek sağlamak amacıyla tasarlanan program bünyesinde eğitimler 8 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. 

KOBİ’lerin afetlere hazırlık, dayanıklılık ve iş sürekliliği kapasitelerini destekleyen Sağlam KOBİ Projesi kapsamında yürütülen Dijitalleşme ve Afet Dayanıklılık Programı’nın detaylarını öğrenmek ve programa kayıt olmak için https://dijital.saglamkobi.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: