Anasayfa

Filantropi Profesyonelleri Eğitim Programına Başvurular Başladı

Filantropi Profesyonelleri Eğitim Programına Başvurular Başladı

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) bağışçılık kültürünü geliştirmek adına yürüttüğü Değişim için Bağış Projesi kapsamında Filantropi Profesyonelleri Eğitim Programı düzenleyecek.

2017 yılının ilk altı ayında ayda bir kez yarım günlük eğitimleri içerek program, filantropiye önem veren ve konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen sivil toplum temsilcilerinin katılımını hedefliyor.

Program içerisinde yer alan eğitim konuları arasında filantropi, bireysel bağışçılık, bağışçılarla ilişkiler, bağışçı yönetimi, vakıfların hibe programları, şirketlerin topluma katkı programları, kolektif bağışçılık yöntemleri, sosyal etki çözümü ve bağışçılığı ilgilendiren yasal/vergisel düzenlemeler bulunmaktadır.

Eğitim programına başvurmak isteyen adayların sivil toplum alanında en az 2 yıl deneyimli bulunması ve herhangi bir sivil toplum kuruluşun kaynak geliştirme, kurumsal ilişkiler gibi alanlarında çalışıyor olması beklenmektedir.

Filantropi konusunda uzman 12 profesyonelin 2017 yılının ilk ayında vereceği eğitimlere katılmak isteyenlerin 28 Aralık Çarşamba gününe kadar başvuru formunu doldurup özgeçmişleriyle birlikte degisimicinbagis@tusev.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.