AnasayfaGöç ve Mültecilerİnsani Yardım

Hayata Destek Derneği Mülteci Bebekler İçin Koşuyor

Hayata Destek Derneği Mülteci Bebekler İçin Koşuyor

Hayata Destek Derneği, 6 Mart 2016 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’nda mülteci bebekler için koşacak.

Hayata Destek Derneği Runatolia’da Adım Adım ile birlikte koşacaklarını açıkladı. Bu yılki etkinlikte Suriyeli mültecilere dikkat çekmek ve onlar için yardım toplamak isteyen Hayata Destek Derneği Adım Adım ile birlikte koşacakları maratonda Suriyeli Mültecilere destek olacaklarını belirtti.

Türkiye’de ve diğer komşu ülkelerde uzun yıllardır hayatta kalma mücadelesi veren mültecilere ve özellikle mültecilerin bebeklerine dikkat çekmek isteyen Hayata Destek Derneği, yapılacak maraton sırasında yardım etmek ve bağışta bulunmak isteyenlerin mültecilerin bebekleri için ihtiyaç karşılama noktasında bir kampanya oluşturdu.

Yapılacak olan yardımla yeni doğan bir bebeğin acil ve temel ihtiyaçları olan temel bakım ve hijyen malzemelerini içerecek bir bebek bakım çantasının bir anneye ulaşmasının bedeli  ise 200 TL olarak belirlendi. Hayata Destek Derneği yapmak istedikleri bu kampanyada mülteci bebeklere yardım eli uzatarak sosyal faydanın bol olduğu bir topluma bir adım daha yaklaşabileceğimizi göstermek istiyor.

Runatolia Maratonu için kayıt yaptırmak için tıklayınız.

Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayınız.