Anasayfaİklim Değişikliği

“İklim Kaynaklı Göç Yeni Perspektifler ve Metodolojik Yenilikler Çalıştayı” 16-17 Ekim’de hibrit olarak gerçekleşecek

“İklim Kaynaklı Göç Yeni Perspektifler ve Metodolojik Yenilikler Çalıştayı” 16-17 Ekim’de hibrit olarak gerçekleşecek

CLIMB Projesi, iklim kaynaklı göçün karmaşık sürecini daha iyi anlamak ve modellemek için ekolojik odaklı yaklaşımları çok disiplinli ve çok sektörlü bir konsorsiyumla bir araya getiriyor. Konsorsiyum üyeleri arasında Brüksel Vrije Üniversitesi, Data-Pop Alliance, IDEMA, Harvard Üniversitesi, Malmö Üniversitesi, Paris Lodron Salzburg Üniversitesi, bulunuyor.

CLIMB Projesi kapsamında “İklim Kaynaklı Göç Yeni Perspektifler ve Metodolojik Yenilikler Çalıştayı” iklim odaklı göçü derinlemesine ele almak üzere 16-17 Ekim tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında İsveç’te ve Zoom’da hibrit, herkese açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor.

Çalıştay, Belmont Forum’un ortakları (İsveç Araştırma Konseyi, İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı, TÜBİTAK, Avusturya Bilim Fonu ve ABD Ulusal Bilim Vakfı) tarafından finanse edilen ortak bir çalışma olan CLIMB Projesi’nin bir parçası olarak gerçekleşiyor.

İki gün sürecek olan Çalıştay’da, Afrika Göçü ve Kalkınma Politika Merkezi, Avrupa Komisyonu, Dünya Bankası, Fransız Kalkınma Araştırma Enstitüsü, Gana Üniversitesi, Harvard Üniversitesi, IDEMA, Malmö Üniversitesi, Paris-Lodron Salzburg Üniversitesi başta olmak üzere birçok kurum ve üniversiteden akademisyen, uzman ve yöneticiler yer alıyor.

Çalıştaya dair tüm detaylar ve kayıt için climbproject.org’u ziyaret edin.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: