AnasayfaSosyal KalkınmaFonlar

İnsandan İnsana Programı: Sivil Toplum ve Ötesi- AB Yolunda Diyalog Konferansı

Belgrad’da AB ve aday ülkelerden 150 kadar temsilciyi bir araya getirecek İnsandan İnsana Programı: Sivil Toplum ve Ötesi- AB Yolunda Diyalog Konferansı için son başvuru tarihi 9 Aralık!

İnsandan İnsana (P2P) Programı; Batı Balkan Ülkeleri ve Türkiye’deki STK’ların, Avrupa Birliği ve katılım sürecine dair bilgi edinmeleri, uluslararası ve bölgesel düzeyde ortaklıklar kurabilmeleri amacıyla Avrupa Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmektedir.

Sivil Toplum Kuruluşları İçin Teknik Destek Projesi (Technical Assistance for Civil Society Organisations – TACSO) söz konusu programı Eylül 2013’ten beri yürütmektedir. Bu program çerçevesinde, TACSO Bölgesel Ofisi, 25-26 Şubat 2016’da Belgrad’ta “Sivil Toplum ve Ötesi-AB Yolunda Diyalog Konferansı’nı düzenleyecektir. Avrupa Birliği (AB) ve aday ülkelerden 150 kadar temsilcinin bir araya geleceği konferansta, AB katılım sürecinde sivil toplum-kamu diyaloğu, sivil toplumun bölgesel işbirliği ve AB ile aday ülkeler arasında sivil diyalog konuları ele alınacaktır.

TACSO, Türkiye’den beş sivil toplum kuruluşu temsilcisinin etkinliğe katılımını desteklemektedir. İngilizce olarak yürütülecek konferans için son başvuru tarihi 9 Aralık 2015 olarak belirlenmiştir.

Etkinlik ve başvuru hakkında daha ayrıntılı bilgi ya da başvuru formu için bu bağlantıyı inceleyebilirsiniz.