AnasayfaKadınİş Olanakları

Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği İletişim Sorumlusu Arıyor

Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği İletişim Sorumlusu Arıyor

Türkiye’de ve uluslararası alanda kadın hakları için çalışmalar yürüten Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği (KİH-YÇ)  İstanbul’da tam zamanlı olarak çalışacak iletişim sorumlusu arıyor.

İletişim sorumlusunun sorumlulukları arasında iletişim stratejisi oluşturmak, iletişim bütçesini hazırlamak ve raporlamak, medya ilişkilerini yürütmek, derneğin projeleri için iletişim uygulamaları geliştirmek, sosyal medya hesaplarını yönetmek ve proje koordinasyonlarına destek sağlamak bulunmaktadır.

İletişim sorumlusu iş ilanına başvurmak isteyen adayların üniversite mezunu, kadının insan hakları konusunda deneyimli ve en az üniversite mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca, iletişim sorumlusu adayının üç yıllık bir iş deneyiminin bulunması ve iyi derecede İngilizce bilmesi beklenmektedir.

Kadının İnsan Hakları – Yeni Çözümler Derneği (KİH-YÇ)’nde iletişim sorumlusu pozisyonuna başvurmak isteyen adayların özgeçmişlerini ve bir sayfalık İngilizce motivasyon mektuplarını 15 Ocak 2017 tarihine kadar newways@wwhr.org adresine yollamaları gerekmektedir.