AnasayfaDezavantajlı GruplarKadın

Sabancı Vakfı 2018 Yılı Hibe Programı başvuruları başlıyor

Sabancı Vakfı 2018 Yılı Hibe Programı başvuruları başlıyor

Sabancı Vakfı, kadın, genç ve engellilere yönelik projelerde eğitim alanına odaklanılması için hibe programlarını 2 Ocak 2018 itibariyle başvuruya açıyor.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Yalnızca T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik:

  • Dernekler
  • Vakıflar
  • Kooperatifler
  • Üniversiteler Hibe Programı’na başvurabilirler.

Uluslararası kuruluşlar, Türkiye’de yerleşik olmayan sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, vakıf ve derneklerin iktisadi işletmeleri, özel şirketler, ticaret ve sanayi odaları, okullar, kamu kurum ve kuruluşları ile bu kuruluşların birimleri/müdürlükleri/şubeleri/vakıfları, vb. Hibe Programı’na başvuru yapmak için uygun değildir. Ancak bu kurumlar proje ortağı olarak yer alabilirler.

Dernek, Vakıf ve Kooperatifler, merkez ve şubeleri dahil olmak üzere hibe programına tek bir proje ile başvurabilirler. Üniversiteler rektörlüğün onay ve imzası bulunması ve başvuruların farklı birimlerden (Meslek Yüksek Okulları, araştırma merkezleri, fakülteler vb.) olması kaydıyla, birden fazla başvuruda bulunabilirler.

Bir kurum proje sahibi olarak yalnızca bir başvuru yapabilir, fakat kurumun birden fazla projenin ortağı olması mümkündür. Hibe programına bireysel başvuru yapılamamaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 9 Şubat 2018

Detaylı bilgi için tıklayınız.