AnasayfaSosyal Sorumluluk

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Ödülleri’ne başvurular başladı.

Üçüncüsü gerçekleştirilecek olan TİSK KSS Ödülleri kapsamında 7 ayrı kategoride 14 şirkete ödül verilecek. Her kategoride büyük ölçekli ve KOBİ olmak üzere 2’şer şirket ödül sahibi olacak. Kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırmak ve şirketleri teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışmaya şirketler 28 Ekim 2016 tarihine kadar başvurabilecek.

TİSK KSS yarışması kapsamında; Büyük Ödül ve GAN Türkiye Özel Ödülü dahil, her kategoride biri büyük ölçekli, diğeri KOBİ olmak üzere ikişer şirket olmak üzere toplamda 14 şirkete ödül verilecek. TİSK’in KSS yarışması Büyük Ödülü, değerlendirmede en yüksek puanı alan bir KOBİ ve bir büyük şirkete verilecek. Bu kategoride, bir toplumsal soruna yönelik yenilikçi çözüm içeren etkili bir projenin farklı paydaşları ile işbirliği içinde iyi bir uygulama ile yaygınlaşarak sürdürülmesi sürecini gerçekleştiren projeler ödüllendirilecek.

TİSK KSS Ödülleri’ne katılmak için şirketlerin TİSK web sitesindeki başvuru formunu doldurarak  28 Ekim 2016 Cuma günü saat 17:00’ye kadar odul@tisk.org.tr adresine PDF dosyası olarak göndermeleri gerekmektedir.