AnasayfaGirişimcilikİnovasyon

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası İstanbul Kongre Merkezi’nde

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası İstanbul Kongre Merkezi’nde

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası 6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ürkiye İnovasyon Haftası” 2017 yılı itibariyle “BORN GLOBAL” (Doğuştan Küresel) kimliğini de bünyesine dahil ederek “TÜRKİYE İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK HAFTASI” olarak katılımcılrla buluşacak.

TEB, Sabancı Holding, Turkcell, THY, Arçelik ve Çalık Holding’in stratejik partner olarak destek verdiği; 31 yabancı toplam 201 davetli konuşmacının ağırlandığı; 200 üzerinde kurumun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte inovasyon ve girişimcilik dünyasının birbirinden değerli isimleri de bu etkinlikte yer alacak.

Bu seneki genel alan konsepti içinde, yaratıcı fikirlerden yatırımlara uzanan sürece dair çeşitli konular, workshoplar, paneller, söyleşiler, öncü inkübasyon merkezleri, üniversiteler, teknoparklar, teknoloji şirketleri, girişimci stantları, yatırımcı ağları, fon kuruluşları ve ülke standları yer alacak.

Born Global İstanbul, startup ve teknoloji firmalarının en önemli buluşma noktalarından biri olarak girişimcileri, yatırımcılar ve destek hizmet kuruluşları ile bir araya getirerek işbirliği fırsatları sunacak bir platform olarak tasarlanmış.Ön değerlendirme sonrası seçilecek 60 ulusal ve 60 uluslararası girişimci Pitching Yarışması kapsamında jüri ve yatırımcılar karşısında sunumlarını gerçekleştirecek ve iki platformda en iyi 3 girişimci Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası ana sahnesinde düzenlenecek ödül töreninde yatırım ödülü almaya hak kazanacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak