Anasayfaİş Fırsatları

Yuva Derneği Kaynak Geliştirme Sorumlusu Arıyor

Yuva Derneği Kaynak Geliştirme Sorumlusu Arıyor

Yetişkin eğitimi ve yaşam boyu eğitim üzerine projeler yürüten Yuva Derneği, İletişim ve Kaynak Geliştirme Departmanı bünyesinde çalışacak Kaynak Geliştirme Sorumlusu aradığını duyurdu.

Mart ayında göreve başlaması planlanan kaynak geliştirme sorumlusu, temel olarak derneğin bağış kanallarının oluşturulması ve yönetimiyle ilgili çalışmalar yürütecek. Ayrıca, yeni bağış stratejisi geliştirilmesi, bağışçıların bağlılığının arttırılması, bireysel bağışçılık kanallarının yaratılması, bağış organizasyonları düzenlenmesi ve bağışların raporlanması gibi farklı çalışmalar da yürütecek olan kaynak geliştirme sorumlusunun üniversitelerin halkla ilişkiler, işletme ve iletişim gibi bölümlerinden mezun olması tercih sebebi olarak belirtilmiştir.

Sivil toplum örgütlerinde en az dört yıllık deneyim, çok iyi derece İngilizce bilgisi, sosyal medya konusunda tecrübe, kaynak geliştirme konusunda eğitimli olmak gibi aranan özelliklerin bulunduğu iş ilanına başvurmak için özgeçmişlerini ve motivasyon mektuplarını 15 Ocak tarihine kadar ik@yuva.org.tr mail adresine yollamaları gerekmektedir.