Anasayfa

Destekle Değiştir etkinliği, 14 Mart’ta Pera Müzesi’nde!

Destekle Değiştir etkinliği, 14 Mart’ta Pera Müzesi’nde!

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) ile küçük katkıların büyük değişimleri ortaya çıkardığı “Destekle Değiştir” etkinlikleri 2014 yılından bu yana belirli aralıklarla toplam 7 kez gerçekleşti. Bu sene İstanbul Pera Müzesi’nde 14 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik toplumsal çalışmalara katkıda bulunmak isteyen destekçilerle sosyal değişimi hedefleyen projeleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Serhat Kılıç’ın sunumuyla gerçekleşecek olan etkinlikte, “Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, Rengarenk Umutlar Derneği ve Türkiye Alzheimer Derneği” gibi kurumlar farkındalık artırmak amacıyla atölyeler düzenleyecek.

Etkinliğe katılım için LCV zorunludur. Katılım durumunuzu 8 Mart Cuma 18:00’e kadar kubra@tusev.org.tr adresine ya da 0212 243 83 07 numaralı telefona bildiriniz.

Peki Destekle Değiştir nedir?

Dünyanın farklı ülkelerinde başarı ile uygulanan, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun görünürlüklerini artırarak kaynak bulmasına katkı sağlayan kolektif bir bağış modeli olan “Giving Circle” modelinin Türkiye’deki uygulamasıdır.

Kaynak