AnasayfaGenel

20 Haziran Dünya Üretkenlik ve Verimlilik Günü!

20 Haziran Dünya Üretkenlik ve Verimlilik Günü!

Bugün Dünya Üretkenlik ve Verimlilik Günü!

Yaşamımız boyunca sürdürdüğümüz her aktivitede ve işte, en önemli detaylardan birisi de verimli bir çalışma sürdürmektir. Üretkenliği koruyabilmek; verimli çalışmayı ve süreçlerini doğru bir şekilde düzene koymanın yollarını bulmayı gerektirir.

Bu gibi durumlarda sizi izleyip size destek olan, sorunsuz bir şekilde ilerlemenizi sağlayan ürün ve hizmetler hayatınıza oldukça önemli katkılar sunar. Dünya Verimlilik Günü de size ve hayatınıza katkıda bulunan şeyleri anımsamanızı teşvik ediyor. Bölgesel olarak farklı isimlendirmelere sahip olan Verimlilik Günü, genel olarak verimliliği onurlandırmak için ayrılan özel bir gün olarak biliniyor.

Dünyanın her yerinden insanlar bugün içerisinde kendi verimliliklerini, kendi özel yöntemleri ile kutlamaktadırlar.

20 Haziran Dünya Üretkenlik ve Verimlilik Günü sürecinde pek çok yerde verimliliğinizi arttırabilecek, üretkenlik seviyenizi yükseltebilecek araçları ve eğitimleri görmeniz ve bunlardan faydalanabilmeniz mümkün.

Verimli çalışan ve üretkenlik seviyesi yüksek kişiler için bu durumu anımsamak hatta kendilerini ödüllendirmek için ayrılmış bu özel günün umarız ki herkes keyfini çıkartabilir.