AnasayfaGirişimcilikKadın

2018 Yılı Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması Başlıyor!

2018 Yılı Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması Başlıyor!

Garanti Bankası, Ekonomist Dergisi ve KAGİDER iş birliğinde düzenlenen 2018 Yılı Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması başlıyor.

Garanti Bankası’nın, Ekonomist dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) iş birliğiyle bu sene 12.’sini düzenlediği yarışma kapsamında, “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi”nin yanı sıra, “Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimcisi”, “Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci” ve “Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi” kategorilerinde de ödüller verilecek.

Sadece büyük ölçekli işletmeleri değil, ölçeği ne olursa olsun, tüm kadın girişimcilere destek vermek amacıyla düzenlenen yarışma kapsamında; farklı kulvarlarda daha küçük ölçekli ama gelişime ve yeniliğe açık, gelecek vaat eden veya kendi şartları altında, yöresinde iyi bir işletme kurmuş, bulunduğu yörede fark yaratan ve sosyal bir soruna yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretmiş kadın girişimcilere de “kazanma” şansı sunuluyor.

Resmi KOBİ tanımına giren hakim ortağı ya da sahibi kadın olan, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm işletme sahibi kadın girişimciler Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’na  bizzat başvurabiliyor veya aday gösterilebiliyor.

“Türkiye’nin Kadın Girişimcisi” 50.000 TL tutarında nakit para ödülüne, “Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimci”, “Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci” ve “Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi” 40.000’er TL tutarında nakit para ödülüne hak kazanacaktır. Ayrıca tüm dereceye giren kadın girişimcilerimize 1 yıllık ücretsiz KAGİDER üyeliği ve Capital, Ekonomist ve Elele Dergisi üyeliği kazanacaklardır.

Son Başvuru Tarihi: 15 Eylül 2018

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Kaynak