AnasayfaKalkınma GündemiUluslararası Kalkınma

7. Uluslararası İlişkiler Konseyi Kongresi İzmir’de Düzenlenecek

7. Uluslararası İlişkiler Konseyi Kongresi İzmir’de Düzenlenecek

28 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde Çeşme/İzmir Altınyunus Otel’de Uluslararası İlişkiler Çalışmaları ve Eğitimi Kongresi’nin 7.’si düzenlenecek.

2005 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen Kongre Yaşar Üniversitesi İşbirliği, Kadir Has Üniversitesi ve İtanbul Kemerburgaz Üniversitesi katkılarıyla İzmir’in Çeşme ilçesinde düzenlenecek.

Kongrede işlenmesi muhtemel konular ise; uluslararası ilişkiler alanında Türkiye’de yapılmakta olan ve dünyadaki gelişmelerin geçmiş, gelecek ve günümüz etkilerini inceleyen tartışmaları ele alınması , bunun yanında metodoloji, bilimsellik, yöntem ve öğretim teknikleri konularındaki gelişmelere de yer verilerek detaylı bir analiz çıkartılması planlanmakta.

Kongre’nin açılış oturumu İzmir’de Yaşar Üniversitesi kampüsünde, diğer tüm oturumlar ise Çeşme Altınyunus Tesislerinde gerçekleşecektir

Kongre’ye katılmak isteyenlerin kongre programına uygunluklarına ve konaklama çeşitlerine göre katılım ücretlerini yatırabilecekleri hesap numarası UİK internet sitesinde detaylı bir şekilde açıklanarak  verilmiştir.

Kongre kayıt formuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.