Anasayfaİş FırsatlarıGenç

Birleşmiş Milletler, gönüllü çalışma arkadaşları arıyor!

Birleşmiş Milletler, gönüllü çalışma arkadaşları arıyor!

Birleşmiş Milletler (BM), 1945 yılında dünya barışını ve güvenliğini korumak amacıyla uluslararası alanda ekonomik, toplumsal ve kültürel bir iş birliği oluşturmak için kurulmuştur. Birleşmiş Milletler’e bağlı kuruluşlar arasında yer alan Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ve Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ise Türkiye ofisleri için gönüllü çalışma arkadaşları arıyor!

UNICEF

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Türkiye, “Kalkınma için İletişim Asistanı” arıyor.

Başvuracak kişilerin; lisans mezunu olmaları, en az 2 yıl ilgili iş tecrübesine sahip olmaları, akıcı bir İngilizce ve Türkçe konuşma becerisine sahip olmaları gerekiyor.

Tercihen; web içeriği düzenleme / yayımlama deneyimi olan, grafik tasarım araçlarına aşinalığı bulunan, gazetecilik veya iletişim alanında üniversite diplomasına sahip kişiler aranmaktadır.

Kültürel ve sosyal becerileri yüksek, çok kültürlü bir personel ekiple etkin biçimde çalışabilecek, zorlu ortamlarda bile profesyonel kalabilecek, sıkı teslim tarihlerine uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Boş olan pozisyon için son başvuru tarihi 24.09.2019 olarak belirtilmiştir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için lütfen tıklayınız.

IOM

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü Türkiye, “Proje Geliştirme ve Raporlama Asistanı” arıyor.

Başvuracak kişilerin; 22 yaşından büyük olmaları, lisans mezunu olmaları, en az 2 yıl ilgili iş tecrübesine sahip olmaları, akıcı bir İngilizce ve Türkçe konuşma becerisine sahip olmaları gerekiyor.

Korunmasız gruplarla, cinsiyet sorunları yaşamış kişilerle, kadınlarla, çocuklarla ve travma mağdurlarıyla çalışmış tecrübeli kişiler öncelikli olarak değerlendirilecektir.

Başka bir resmi BM dilinin / dillerinin varlığı, (özellikle Arapça, Farsça ve diğer ilgili diller) arzu edilmektedir. Profesyonel ve farklılıklara saygı duyan kişiler arzu edilmektedir. Tercihen; hukuk, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler gibi ilgili alanlardan üniversite diploması istenmektedir.

Pozisyon için son başvuru tarihi 28.09.2019 olarak belirlenmiştir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için lütfen tıklayınız.

İki pozisyon için de geçerli sözleşme süresi 31.12.2019 olarak belirtilmiştir.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın birçok şehirde ve pozisyonda sunduğu iş fırsatlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.