AnasayfaİnovasyonKültürel Kalkınma

Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2018’’ araştırmasına göre TBWA, en beğenilen reklam ajansı oldu!

Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2018’’ araştırmasına göre TBWA, en beğenilen reklam ajansı oldu!

10 yılı aşkın süredir Türkiye’de reklam ajansı olarak faaliyet gösteren TBWA yaratıcı, dinamik, veriye bağlı ve dijital çözümlere odaklanan yapısıyla dikkat çekmektedir. Bünyesinde barındırdığı Hey Moments, DesignCommunity ve Data&Medya danışmanlık alanlarının yanı sıra 2016 yılında gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi’nde duyurduğu TBWA\ForGood markasını da ekleyerek “iyi kalpli marka yaratmak” için çalışmalar yürütmektedir.

TBWA\ForGood, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, etki stratejisi, sosyal hareket planı, sosyal hikaye anlatımı ve etki raporu gibi farklı çalışma alanlarını odak noktası haline getirerek sosyal fayda yaratmayı hedefleyen bir marka anlayışını oluşturmaktadır. Markaların iyiliği yayması için harekete geçen TBWA/ForGood, Birleşmiş Milletler’in belirlediği Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni de odağına alarak Türkiye’de özel sektör markalarının sivil toplum ile iş birliği içerisinde sosyal fayda yaratmasını desteklemek adına çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Ekim ayında gerçekleştirilen 2018 yılı Sosyal Fayda Zirvesi’nin düzenlenmesinde önemli bir aktör olan TBWA sosyal fayda ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında yaptığı katkılarıyla tanınmaktadır. TBWA son olarak Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2018’’ arasında en beğenilen reklam ajansı olarak belirlenmiştir.​