Anasayfaİş Fırsatları

CEİD Farklı Pozisyonlar için Çalışma Arkadaşları Arıyor

CEİD Farklı Pozisyonlar için Çalışma Arkadaşları Arıyor

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) Ankara’da görev yapmak üzere proje yöneticisi, iletişim ve görünürlük koordinatörü, idari ve mali işler koordinatörü, politika ve savunu koordinatörü ve proje asistanı arıyor.

CEİD, ‘Türkiye’de Katılımcı Demokrasinin Geliştirilmesi: Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi’ isimli projesi kapsamında beş farklı iş pozisyonu için geçtiğimiz günlerde bir ilan yayınladı. CEİD tarafından gerçekleştirilecek proje iki yıl sürecek olup iş başvurusu yapacak adayların tam zamanlı olarak çalışması gerekmektedir.

Proje yöneticisi pozisyonuna başvurmak isteyen adayların sosyal bilimler alanından lisans mezunu olması ve 5 yıllık bir proje yöneticiliği deneyimi bulunması beklenmektedir. Bunun yanı sıra, proje yöneticisinin haritalama bilgisine sahip ve Avrupa Birliği düzenlemelerinde de yetkinliğinin olması gerekmektedir.

Politika ve savunu koordinatörü iş ilanına başvuracak adayların da sosyal bilimler alanında en az lisans mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca, adayların daha önce yerel yönetim/sivil toplum/hak temelli örgütler/kamu kurumlarıyla ilgili projelerde çalışmış olmaları da beklenmektedir.

İletişim ve görünürlük koordinatörü pozisyonuna başvurmak isteyen adayların iletişim ve halkla ilişkiler alanında en az beş yıl deneyime sahip olması gerekmektedir. Adayların, daha önce herhangi bir AB projesinde bu alanda uzmanlık yapmış olmalıdırlar.

İdari ve mali işler koordinatörü pozisyonu için başvuracak adayların sertifikalı muhasebeci olmaları gerekmektedir. Adaylar, Avrupa Birliği projelerinin mali yönetiminde üç yıl, Türkiye’deki herhangi bir sivil toplum örgütünün mali işlerinde işe beş yol deneyimli olmalıdırlar. Ayrıca adayların raporlama yapması için İngilizcelerinin de yeterli olması beklenmektedir.

Proje asistanı pozisyonuna başvurmak isteyen adayların iyi derecede İngilizce bilmesi ve üniversite mezunu olması gerekmektedir.

Yukarıdaki pozisyonlardan herhangi birine başvurmak isteyen adayların başvuru formuyla birlikte İngilizce ve Türkçe hazırlanmış CV’lerini cinsiyetesitligiizlemedernegi@gmail.com adresine 20 Ocak 2017 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.