AnasayfaDezavantajlı Gruplar

Genç Türkiye Zirvesi Mayıs 2016’da Düzenlenecek

Genç Türkiye Zirvesi Mayıs 2016’da Düzenlenecek

Genç Türkiye Zirvesi (GTZ) 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Bu yıl dördüncü defa gerçekleşecek olan zirve kapsamında, dünyanın farklı noktasından Türkiye’ye gelen gençler sağlıklı ve bilgili bir toplum olma yolunda gençlik çalışmalarına, atölyelere ve konferanslara katılıyor.

Zirve bu yıl 165 ülkeden ve Türkiye’nin 81 ilinden gelen gençleri ağırlayacak. “Türkiye’nin Geleceği, Bilgi Gençliği”  ana temasıyla düzenlecek Genç Türkiye Zirvesi,  “Güçlü Yarınlar İçin Bilgi Toplumu”, “Bilgi Ekonomisi ve Bütünsel Kalkınma”, “Vasatlıktan Kurtulmanın Yolları: Bilgi Gençliği”, “Teknoloji ve İnovasyon Odaklı Yeni Nesil Üniversiteler” gibi konu başlıklarını masaya yatıracak.

Mayıs ayındaki zirve kapsamında ilk kez GTZ Gençlik Fuarı  da 6-7 Mayıs 2016 tarihlerinde organize edilecek. Fuarda gençlere yönelik ürün, hizmet ve kariyer imkanı sunan tüm resmi ve özel kuruluşlar, gençlerle buluşacak. Fuar’da teknoloji, inovasyon, finans, telekomünikasyon, yazılım, üniversiteler, teknoparklar, kuluçka merkezleri ve yayınevleri gibi farklı sektörlerden kuruluşlar yer alabilecek. Bunun yanı sıra, GTZ Akademi Ödülleri kapsamında 19 farklı kategorideki ödül sahiplerini bulacak.

Zirve Programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe katılım için ise buraya tıklayarak kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz.