AnasayfaKalkınmaGirişimcilik

Girişimci Bireyler Serisi 23’ 26 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek

Girişimci Bireyler Serisi 23’ 26 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek

İstanbul Üniversitesi Girişimci Bireyler Serisi 23’ birçok farklı sektörden başarılı girişimcilerle ve sektör temsilcileriyle 26 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenleniyor.

Etkinlik girişimci olmak isteyen herkese rehber olmayı vizyon edinmiş ve bu vizyon doğrultusunda girişimcilikte öncü firmalara ev sahipliği yaparak hazırlanıyor.

Girişimcilerin hikayelerini dinlemek, başarı basamaklarını nasıl tırmandıklarını öğrenmek ve yaptıkları girişim sonucu elde ettikleri avantaj ve dezavantajları öğrenmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 

Alanında birçok girişimci, uzman ve kurum temsilcisinin katıldığı etkinlikte IDEMA Elmas Sponsorlar arasında yer alıyor. IDEMA Yönetim Kurulu Üyesi ve İhtiyaç Haritası İcra Direktörü Evren Aydoğan da konuşmacılar arasında yer alıyor.

Katılımın ücretsiz gerçekleşeceği etkinlikte katılımcılara sertifika da verilecek.

Bunlarla birlikte fuaye alanında şirketlerle tanışarak staj ve iş imkanı yakalayabilirsiniz.

IDEMA, İhtiyaç Haritası ve INOGAR temsilcilerine fuaye alanında kurulan standlardan ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: