AnasayfaKalkınmaTeknoloji ve Kalkınma

Hello Tomorrow Türkiye Summit 22 Şubat’ta INOGAR ve IDEMA ev sahipliğinde DasDas’ta Gerçekleşecek

Hello Tomorrow Türkiye Summit 22 Şubat’ta INOGAR ve IDEMA ev sahipliğinde DasDas’ta Gerçekleşecek

Hello Tomorrow Türkiye’nin her yıl alanından birçok uzmanı bir araya getirerek gerçekleştirdiği özel zirvesinin altıncısı bu yıl 22 Şubat’ta INOGAR ve IDEMA ev sahipliğinde DasDas’ta gerçekleşecek.

Zirve’de, endüstri, enerji, sağlık, biyoteknoloji gibi birçok alanda öncü teknolojiler üreten sektör liderleri, yatırımcıları ve startupları bir araya gelecek.

Zirvede, Türkiye’nin en iyi 16 bilim ve teknoloji tabanlı girişimi, uluslararası girişimciler ve bilim insanları yer alacak. Yaklaşık 400 kişinin katılacağı etkinlikle birlikte, Hello Tomorrow Türkiye ve Hello Tomorrow’un seçtiği girişimlere fayda sağlanması ve uluslararası arenada öncü girişimcilerin deneyimlerinin aktarılmasıyla yerli girişimciliğin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Girişimciler tarafından geliştirilen inovatif çözümler jürilere sunulacak ve kazanan girişimler belirlenecek.

Kazanan girişimler, Hello Tomorrow tarafından 21-22 Mart tarihlerinde Paris’te düzenlenecek olan global zirveye katılarak 200’den fazla uluslararası teknoloji yatırımcısıyla bir araya gelme, girişimlerini geliştirme, tanıtma ve önemli satış kanalları oluşturma fırsatına sahip olacaklar.

Mert Fırat, Dr. Ali Ercan Özgür ve Pınar Öncü’nün konuşmacılığında Türkiye’nin lider etki fonu olma hedefiyle hayata geçirilen ETKİ GSYF paneli gerçekleştirilecek. Geleceğin 5. nesil ulaşım teknolojisi Hyperloop’un günümüze kadar nasıl geliştiğini Hyperloop Development Program, Hardt Hyperloop ve Erciyas Holding’in üst düzey yöneticileri aktaracak. Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar, Oxentia ve RS Research’ün yöneticileri, sağlık ve biyoteknolojinin her geçen gün yenisi eklenen teknolojilerden nasıl etkilendiğini aktaracak. 1.5 milyar dolar yatırım miktarı ile dünyanın en büyük deep tech yatırım fonlarından biri olan SOSV’nin partneri Benjamin Joffe, deep tech’in enerji, endüstri ve çevre alanlarındaki etkileri üzerine deneyimlerini ve bilgilerini yatırımcı panelinde paylaşacak.

Hello Tomorrow Türkiye Summit program akışına ve bilet kategorilerine dair daha fazla bilgi için www.hello-tomorrow.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: